diumenge, 30 de gener del 2011

Lampsenspitze (2.876)

Tornem a la zona de Sellrain al Tirol. Anem fins a Praxmar, uns 5 Km a la dreta de Lüsens. Hi ha un gran parking per un petit remuntador que hi ha, una pista de trineu i sobretot pels esquiadors de muntanya. El Lampsenspitze és una muntanya que equivaldria al nostre Bastiments. De molt fàcil accés i molt apta per a iniciar-se i per tant molt massificada.
Continua essent un hivern sense gaire neu, però en aquesta zona és suficient. La neu està en molt bon estat, però no queda ni un pam quadrat per trepitjar. Hi ha cents de persones pujant.
La pujada comença pel bosc i va retallant les esses de la pista de trineus. El bosc es va esclarissant i es comencen a agafar pales i corredorets amb diferents inclinacions.


Està tant trepitjat que la traça està una mica gelada i patina bastant. Jo procuro no anar per la traça i intento trepitjar per on encara no està trepitjat, cosa no gens fàcil. Anem molt tranquils ja que la Marie, la filla del Jochen de 14 anys, fa la primera sortida de la temporada i li costa una mica.

El Zischgeles (3.004) i a la dreta el Lisenser Fernerkogel (3.298)
A partir d'una certa alçada comencem a poder disfrutar de les vistes de l'impressionant Lisenser Fernerkogel, on érem fa tot just una setmana. Fins aquest punt ha estat amagat a darrera del Zischgeles, cim que vam fer l'any passat.

Arribant al coll on es deixen els esquís. A la dreta el Lamsenspitze
Després de varis falços colls en els que semblava que ja hi érem arribem al de debò, on es deixen els esquís. En uns 20 minutets per una aresta fàcil arribem al cim del Lamsenspitze.
El descens és acceptable, tot i haver d'anar per terreny ja trepitjat.

Desnivell: 1.181m
Horari: aprox. 4h de pujada, 1h de baixada
Participants: Marie, Jochen, Martin i jo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada